do bad things to you

Jag diggar öppningen till True Blood. Diggar även serien.
Sverige ur en ny vy

Ibland tänker man inte på vad som finns här omkring en. Man ser allt som finns i Sverige och tar det för givet, man blir liksom nästan blind. Då är det perfekt att han en Irländare till pojkvän. Han får mig att se Sverige på ett nytt sätt hela tiden. Ett exempel är sånna här blommor = lupiner. Dom finns överallt längst vägarna runt midsommar och jag ger dom en blick och konstaterar att dom är här igen. Men min pojkvän jublar att vi har så fina blommor i Sverige och blir som ett barn, titta titta så fint. Då blir jag likadan och måste börja titta på dom och håller med lika mycket och förundras över vårt vackra land.


En stund under ytan

Just nu känner jag mig lite frusen och kall. Känner mig lite sådär *tyck lite synd om mig*. Men det är inte synd om mig ett dugg för den här hösten händer det hur mycket kul som helst. Fast just nu skulle jag kunna krypa ner i badkaret och doppa huvudet under ytan och bara va.


nostalgi?


Fastnade på en gång när jag såg den här bilden. Så jag tänkte att det kanske du oxå gör..


vad man kan göra av 5 kr

Hittade även den här på second hand idag. 5 kr kostade den och nu har vi vår müsli i den.bakmonster + jag = sant

Om det finns nåt som jag gör minst en gång i veckan så är det att baka något. Ikväll bakar jag kakor, har inte nåt namn på dom men man behöver en massa nötter och choklad..mmm så gott.


ugglor

Blev en perfekt dag i Bellevue. Jag kom hem med 12 st ugglor.. hehe. Gillar ugglor så blev ju en perfekt start på min nya samling. Ställde upp alla fint i stringhyllan så nu kan dom stå där och hoa med varandra.


Bellevue

Dagens händelse är second hand på Bellevue marknad. Hoppas på stig lindberg eller nåt fint från röstrand. Vädret är även perfekt för att vandra runt bland massa skit.  Wish me luck!

Sommarminnen

Nu när hösten är i full fart är det lätt att drömma sig tillbaka till sommaren. Fast jag tycker det är rätt mysigt nu när man kan tända ljus och gå runt i stora halsdukar.


veckans skärmbildden här veckan kör jag  på cowboytema

Glasgow and Manchester

Nu är allt bokat och klart. I slutet av oktober åker vi på bröllop i Glasgow och lite turistande och i början av november drar jag och en vän till Manchester för att ha en mysig tjejhelg men vår gemensamma vän som pluggar där. Efter det här är jag nog nöjd med Storbritannien. Niiice init!


helt slut

oj oj OJ så jobbigt det var att gå på bokmässa. Har nästan skoskav i mina tår. Vi gick och gick och gick och tittade och tittade. Kom hem med 2 böcker som jag fick gratis och 4 gamla bilder på blommor som jag ska rama in och ta ut på landet. Det är konstigt att ens kropp blir så trött och av bara gå och titta sig omkring. Sen är det ju påfrestande med alla människor som vill se och ta på allt som man själv vill titta och ta på.


många olika människor på bokmässan idag..

Bokmässan here I come!

Idag drar jag på bokmässan i götet. Ska bli spännande, har nämligen aldrig varit där förut. Så ska se om man kan göra några fynd bland böckerna. Tror jag ska satsa på en kokbok om det nu finns. Älskar nämligen att baka och dona, så nåt i den stilen vore fin fint. Men först ska jag bära flyttlådor halva dagen, en god vän behövde lite hjälp och då får man se till att hjälpa till.


det där med yoga..

När jag fyllde år i år så fick jag en Yoga matta av min pojkvän. Den har jag bara använt som liggunderlag efter ett träningspass.. men funderar på att ta tag i den här nu och testa på yoga, på riktigt. Det ser ju så himla lätt ut...not.


Holga is the shit

Det har nu gått ca 1.5 år sen jag fick min röda beauty. Jag snackar då om min röda Holga kamera som jag fick när jag fyllde 23 år. Jag tycker att alla skulle ha en sån fantastiskt kamera hemma. Man kan få så fina resultat och ju mer man tar, ju mer lär man sig.

Man kan tex ta vanliga svartvita kort
Man kan använda sig av vanlig film i den, då får man dom snygga hålen från filmen.Man kan ta dubbel exponering, till och med mer om man vill.Man kan få helknäppa färger. Det är nästan det roligaste.Så här ser min beauty ut. Fin va ;)


Så köp en en Holga (kan tex köpas på fotokompaniet i göteborg)
experimentera er fram och få underbara resultat!!

p.s finns i alla möjliga färger

Thunderbirds

Tänkte tillbaka på när jag var liten och på hur vissa barnprogram gjorde ett lite extra intryck. Som t ex Thunderbirdslåg humor

Nåt att kolla in för oss med låg humor kanske?? hehe klockren

det som göms i snö kommer upp i tö

Jag äger två datorer för tillfället. Det kan resultera i att man ibland hänger på den ena och sen återgår till den andra ett tag. Nu sitter jag på min gamla veteran och hittade en bild på skrivbordet som jag inte har nån aning om vart den kom ifrån. Jag brukar hitta bilder lite här och där och lägga på skrivbordet..men den här har jag aldrig sett.
Spännande.


you make me die inside!

Sitter och har en av de värsta lektionerna för veckan = ASP.net. Åh vad jag tycker det är tråkigt, jag är så ointresserad så jag tror jag dör. Nån som känner igen sig här?


Så här känner jag för ASP.net

John Bauer

Tänk om man kunde måla så här fint. Det hade allt varit fint det.
god natt Patrick Swayze

En tår i ögat har jag haft många gånger när jag tittat på Dirty Dancing. Tror vi är en hel del som känner en stor sorg för Patrick just nu. Så nu lyssnar jag på min Dirty Dancing Lp och drömmer mig bort och önskar det var jag som var baby och fick dansa med honom. God natt Patrick, sov gott.


skogsmulle

Nu åker jag till landet för att plocka svamp, gå skogspromenader och sova framför en öppen spis. bye bye


Banksy

Oj Oj jag blev så inspirerad av mitt förra inlägg så jag fick ändra min skärmbild på en gång till denna.
Sist jag var i London hittade jag några av hans verk. Dock inte den här.


(Banksy)

När jag får tid

När jag får tid, så ska jag sy korsstygn.
Jag ska sy dom här fina från fuldesign och kanske några fler.
Motiven är gjorda av Banksy som är en askalasbra grafitti klottrare.
Kolla in honom om ni inte gjort det. orkidé-tips?!

Jag ha en massa orkidéer överallt i lägenheten. Så läste jag på Isabelles blogg om dom här smarta krukorna.
Det är ju drömläge för en Orkidé att hänga upp och ner, typ. I sitt ursprung så växer dom nämligen ofta hängandes, kanske inte totalt upp och ner men nästan. Hmm kanske nåt att skriva på önskelistan.. Fast kanske ser lite knas ut med massa krukor på fel håll i fönstret?!


when love takes over

Är lite av en inbiten pop/rock lyssnare.. men ibland får jag nåt sidospår och fastnar för artister som jag nästan skäms över att jag gillar. Just nu kan jag inte sluta spela -when love takes over med David Guetta och Kelly Rowland. Åh så bra ;)


3 år = raderade bokmärken..

Jag vaknade med ett ryck, FAN, när jag omformaterade datorn försvann 3 år av sparade bokmärken i firefox. Ingen bakup gjord.. *ångest*.. Sitter nu desperat och försöker komma ihåg vad jag brukar kolla på. Inser att det inte är nån idé, det är bara att börja spara på nya sidor som inspirerar... åh dumma mig!

fever?

Känns som febern börjar smyga sig på?


vart tog den vägen?

Åh ack, min inspiration och min kropp som var i eld och lågor när jag vaknade har nu slocknat. Vart tog den vägen? Jag hade så många idéer och jag skulle få så mycket gjort idag. Men nope, icke sa nicke. Det är som min kropp vägrar att anstränga sig just nu. Min kropp vill ut på landet.


Skapa

En pigg morgon med massor av energi för skapande har jag vaknat till. Nu ska jag bara se till att ha kvar skapande energin och fixa en snygg portfolio. hepp hepp!!
my new "skärmbild"

RSS 2.0