ta vara på livet

När man sommarjobbar med äldre människor så inser man hur mycket man ska ta vara på sitt liv. Hur fort det går och hur smärtsamt det är när man inte kommer ihåg nåt längre eller behöver ha hjälp med allt och man knappt kan röra på sig.

Därför jag ska dricka ett glas rosé nu och i morgon ska jag bada som tusan och se och upptäcka något nytt!

Tips på sommardrink är att blanda hälften Fanta och hälften Rosévin.. gott gott!
Nu ska jag dricka det här Rosévinet.

Stress

Idag känner jag mig stressad över allt och inget. Jobbigt när man har en sådan dag. Jag vet inte ens vart jag ska börja för att lindra stressen. Borde göra en lista som jag kan bocka av.

Veckans skärmbild är kanske lite mörk om man tänker på det vackra vädret och sommaren vi har. Men jag känner mig som rödluvan idag så why not.


4 år

Efter fyra år är jag fortfarandeoch det känns riktigt bra

salt

Badade i havet för första gången i år. Så nu är man sådär saltig överallt. Över ögonen, på benen, längst kinden och om man slickar på sig själv så smakar man salt.

ett avbrott i värmen

Tar ett litet avbrott från solen. Har läst ut i en bok idag och bakat chokladmuffins. Och jag har så klart solat och solat och  solat.


Här har jag tagit ett kort på mig själv.. om ni kollar in skuggan så står jag där och vinkar

(Fråga mig om ni vill använda min bild)

Glasögonorm.

Jag måste köpa glasögon. Men kan inte bestämma mig för hur dom ska se ut. Ibland finns det verkligen i-landsproblem.. höhö


W.O.W

Yes nu är Way Out West biljetten inskaffad! Blir ett bra slut på min sommar!

rosetter

Förra veckan blev det ingen nya skärmbild. Men nu är den uppdaterad.

sommrig.

semester

Jag har haft semester nu i snart 10dagar typ. Börjar jobba på torsdag så försöker njuta in i det sista nu.
Har haft en väldigt bra semester. Varit ute på landet och fiskat och cyklat och ätit massvis med sill. Firade midsommar i Varberg med fina vänner.

Så här kul hade vi, trots blixtrar och dunder..


tupplur..badlur

Det blev en stund i badkaret istället för en tupplur. Så skönt och avslappnande att ligga där och lyssna på konstiga ljud i huset. Man borde bada mer.


Sommarlov

Idag är första dagen på mitt korta sommarlov. Den 25 juni börjar jag jobba ända fram till den 14 augusti. Så idag har jag varit på loppis och fyndat en snygg typ gryta, en kokbok och ett spel.

Nu ligger jag hemma och känner mig trött. Blir kanske en liten tupplur..

Snygg bildSnygg t-shirtPåkörd

Min pojkvän blev påkörd igår av en bil. Urch så illa det kunde ha gått. Bilisten såg inte och körde rakt på honom och hans fina cykel. Han var inte ens på cykeln utan gick med den. Så nu är cykeln inte brukbar mer. Min pojkvän mår bra, han har lite blåmärken på knäna och revbenen och nåt i axeln är lite illa. Men med lite Diklofenak BMM Pharma så ska han bli bra.

Här är lite dåliga bilder, Men styret är helt avhugget.Här är hela cykeln böjd, syns inte så bra men bilen har kört rakt över den.Tramporna är tilltryckta och går inte mer.Vet att inte bilderna är så bra och att den ser helt normal ut nästan, men Live så är den börjd som en banan lite här och där.
Stackars stackars fina cykel.

Across the Universe

Jag får ibland ryck och tycker att "musikaler" är bra på film. Som t.ex Grease, Nightmare before Christmas, Moulin Rouge, The Wizard of Oz och självklart min nya favorit Across the universe.

Grease


The Wizard of OzNightmare before ChristmasMoulin RougeAcross the universe


Man kan inte mer än att rysa och få gåshud och ibland får man allt fälla en tår.

ögongodis

Om det är något som är fint att titta på så är det den här underbara sidan. Snygg design både ur en webbsynvinkel och prylsynvinkel, åh ögongodis säger jag bara! mmmmm

last week


Sista veckan i skolan sen är den 2v sommarlov, sen blir det jobb tills skolan börjar igen.
Fick bli lite sommartema på skärmbilden denna veckan.


vilken festival är jag?

Ligger hemma i min underbara schäslong och har läst nöjesguiden. Där i fanns ett litet test om vilken festival man är. Jag blev 3 olika (svar) festivaler. Way Out West, Hultsfred och Emmabodafestivalen. Passar ju faktiskt väldigt bra med tanke på att jag varit på Hultan, WOW och Augustibuller. I år blir det bara WOW, passar perfekt eftersom jag praktiskt taget bor vid Slottsskogen och har tröttnat på att tälta.


folköl

Insåg precis att det är söndag idag = systemet är stängt! Typiskt, idag är det ju Nationaldagen och då ska man ju fira med skumpa, eller iallafall lite vin hade inte suttit fel. Ack får väl gå till Hemköp och köpa några folköl för kvällens festligheter!

Spela sönder bra låtar..

Just nu spelar jag sönder den här låten hemma. Man kan liksom inte hålla sig utan man måste bara lyssna en gång till på den.. och en gång till... och en gång till...

Coraline

Igår såg jag på filmen Coraline. Väldigt snygg film. Bara att titta på miljöerna och karaktärerna är fantastiskt! Handlar om en flicka som flyttar med sina föräldrar till ett nytt hus. Föräldrarna har fullt upp med att skriva på en bok. Så Caroline får underhålla sig själv. Hon hittar en hemlig dörr i en av väggarna på huset. När hon öppnar dörren dyker en tunnel upp som leder till en värld där hennes föräldrar är helt perfekta. Nu får Coraline det svårt att bestämma vart hon hör hemma. Sen vill jag inte avslöja mer...

allergisk mot röda äpplen

Har konstaterat att jag är allergisk mot röda äpplen. Jag blir kallsvettig och får utslag på tumme, pek och långfinger.. (fingrarna jag håller äpplet med) Synd, men jag tänker inte sluta äta röda äpplen för det, nej nej!


grillhink

Idag har jag varit på Duka och köpt en grillhink för halva priset. Vilket fynd!
Så nu behöver jag inte köpa massa engångsgrillar som förstör miljön utan kan nu grilla massor i hinken.

Hittade typ en bild på hur den ser ut. Ni får en finare bild senare när den är i användning!


Songs that make me think of you.

Jag älskar att hitta fina bilder på internet. Har massor av mappar med hur mycket bilder som helst. Tyvärr är jag dålig på att komma ihåg vart jag tagit dom ifrån. Kanske nåt man borde bli bättre på? I morgon får jag iallafall finbesök från Huvfudstaden, jippie!


Förresten

Snackade ju om mitt flugproblem för ett tag sen. Jag kan starkt rekomendera er att köpa en köttätande växt! flugorna är nu som bortblåst!

cartoon

Denna veckan har jag denna skärmbilden;


Picknick

Blev en riktigt trevlig picknick denna vackra kväll. Färskt bröd, tapanade, oliver, tomat, kronärtskocka, parmaskinka, blåmögelost och en kall öl. Kan det bli bättre!RSS 2.0