kamboom, nu är det vår.I'm off to Varberg! Njut av solen och alla löv som börjar spricka ut.
m.

25års present.

I morgon ska jag till Varberg på 25års kalas. Eller det bli 75års kalas om man räknar allas ålder. Det är 3 fina jäntor som fyller jämnt. Så idag var det present-letar-dax. Träffade en god vän och vi rusade runt på min lunch för att hitta nåt alldeles jätte fint för alla 3. En an dom som fyller år betyder mycket för oss. Så för oss var hon högst upp på listan på fin fina saker.

Det blev två Jelly Bean skålarEn rosa


Och en vit16 maj.

Åh vet ni vad. Jag känner en stark nervositet blandat med lycka! Jag ska springa Göteborgsvarvet den 16 maj! Fick klart idag att jag kunde köpa biljetten! Wohoo. För er som inte känner mig så är jag en tjej som alltid har gillat att ta det lugnt och helst inte anstränga mig mer än nödvändigt! Men i höstas skakade jag hand med några vänner om att vi skulle springa och har hållit igång lite smått sen dess. Jag är för övrigt den enda av oss alla som nu kommer springa. Vi visste inte att man var tvungen att vara ute i god tid för att ens få en biljett. Men jag köper en från en tjej som har skadat sitt knä, så hade tur.

Så den 16 maj kan ni skänka en tanke till mig.

m.

LyckaIbland kan lycka vara att hoppa på en studsmatta ihop med en vänEller en varm härlig sommardag ute på landetAtt svalka sina fötter i iskallt vatten från en bryggaEller att uppnå det där målet, att man klarar mer än man trorEller bara kyssas med sin pojkvän

tigermuffins.

Idag när jag kom hem så blev jag riktigt sugen på att baka en tiger kaka.. men ack, inget ströbröd! Så jag löste hela problemet med att göra tigermuffins istället.
Ett måste i varje hem är Sju sorters kakor! En bibel när det gäller bakning!
Delade upp smeten i två byttor och den ena smeten fick kakao och den andra vaniljsocker.
Sen delade jag upp smeten i formarna och voila, tigermuffins!

yummy yummy

mmm ikväll har vi ätit sparris med tomat och "poached eggs" och lite brie ost! Gott och nyttigt.Här kokas äggen och sparrisen
enkelt att laga och gott att äta, kan inte bli mer än perfekt!

Till efterätt blev det smoothie med jordgubbarAllt du behöver är lite
  • mjölk (lite)
  • vanilj yoghurt
  • honung
  • frysta jordgubbar.
Mät upp lite som du själv tycker och mixa med en mixer!mmm så gott!

Färgfulla minnen.
Åh förra sommaren var underbar. Satt och kollade igenom lite foton och hittade dom här.

annandag Påsk.Nu i dessa vår tider kan jag inte mer än njuta av alla nya färger som dyker upp här och där i naturen. Ack om jag vore en vitsippa eller kanske en tussilago eller varför inte en orkidé..

Som ni förstår så kan jag inte besämma mig, så det är ungefär det som denna bloggen kommer att handla om. Allt möjligt från design till vardagligt mys med vin och härliga toner med mina vänner.

Enjoy it!

m.

RSS 2.0